“RESULTATERNE TALER FOR SIG SELV”

“Jorge Luna har betydet meget for min tenniskarriere, han har hjulpet mig med at komme på Vilas Tennis Academy på Mallorca, hvor jeg blandt mange andre oplevelser fik lov at være Rafael Nadals hitting partner i en uge. Jorge Luna har også leveret kvalitetstræning, og har bistået med support på og uden for banen. Jorge Luna har altså været en vigtig del af min tenniskarriere!”

Andreas Moltke-Leth

Artikel fra Tennisavisen

“Jorge hjalp mig meget, da han gik til Peru for to år siden. Vi trænede sammen kun i tre måneder, men hjalp mig stadig til at forbedre mit spil. Han gav mig nogle vejrtrækninqgsteknikker, der hjalp mig til at håndtere stressede situationer, og også at forbedre mine grundslag, der gav mine slag mere power”

Horacio Callirgos Céspedes
Lima-Peru

“Først og fremmest skal det lyde en stor tak til Bruguera Tennis Academy. Akademiet var herhjemme repræsenteret ved Jorge Luna, hvis klarsyn, fremsynethed og ihærdighed har gjort alt dette muligt til glæde for juniorne over hele Danmark! Det er en stor glæde for Birkerød Tennisklub, at kunne arbejde sammen med en så visionær og professionel person som Jorge.”

Glenn Jørgensen,
Birkerød Tennisklub

“Jorge Luna fik øje på min datter Isils talent, da hun blot var 5 1/2 år. Gennem et veltilrettelagt træningsforløb, hvor der både er blevet arbejdet med Isils tekniske, fysiske og mentale udvikling, er hun blevet en af de bedste tennisspilere i hendes aldersgruppe i Danmark. Den støtte Isil får ved turneringer og i den daglige træning er super professionel – og hun udvikler sig konstant”.

Aziz Yurttas, far til Isil 12 år

“Rejsen til at blive en god tennisspiller indeholder en lang række af aspekter som Jorge Luna har givet os inspiration og viden om. Herunder har Jorge en ligefrem og positiv tilgang til at få spilleren til at starte rejsen gennem sin store interesse for den enkelte spiller som strækker sig fra deltagelse i turneringer til snak om fysiske øvelser, kostvaner, sovevaner, selvdisciplin, ketcher og opstregning. At blive en god tennisspiller handler først og fremmest om tilgangen og kulturen i forhold til tennis – det har Jorge Luna”.

Rasmus Holmer, far til
Ida Marie Holmer 12 år

“jeg fik hjælp af Jorge til at komme til Juan Carlos Ferrero Tennis Academy, hvor jeg fik en rigtig god behandling fra jeg kom, til jeg tog afsted. Faciliteterne var helt I top, og du vil have mulighed for at få super træning, ligemeget om du er professionel, elite eller mellem niveau. Du vil altid komme derfra en rigtig god oplevelse rigere. Når du vælger at bruge Jorge Luna, bliver dine mål, hans mål. Han committer sig altid 100% til projektet, stort som småt. Jeg kan på det varmeste anbefale Jorge Luna, både som træner og som menneske”

Søren Wedege

“Resultaterne taler for sig selv.”